donderdag 18 september 2014

Haar parfum



Welke producten ken je die je haar de hele dag heerlijk laten ruiken en tevens de hele dag bescherming bieden? Herra Hair Perfume is het eerste product voor dagelijks gebruik dat het haar beschermt, niet verzwaart en heerlijk laat ruiken.


Herra Protect Hair Perfume is een innovatief product, ontstaan door de samenwerking tussen James Davis, een van de bekendste kappers in Londen, een parfumexpert en de goedkeuring van een vooraanstaand trichologist, iemand die alles weet van haar en hoofdhuid.

Herra is geschikt voor alle lifestyles en haartypen, het beschermt het haar bij föhnen, stylen of krullen en zorgt er voor dat het langer in model blijft, terwijl na gebruik het haar heerlijk ruikt. Ook alleen te gebruiken als heerlijke haarparfum.


Wat doet Herra Hair Perfume?

  • Beschermt - Zonnebloemextract beschermt de structuur van het haar. Het helpt het haar te beschermen tegen de negatieve invloeden van UV-straling en voorkomt het vervagen van de haarkleur. Herra bevat tevens olijfextract, waarvan de antioxidanten het haar beschermen tegen vervuiling en vrije radicalen.
  • Hydrateert - Glycerine houdt het haar gehydrateerd en houdt deze hydratatie vast, zonder dat het haar zwaarder aan gaat voelen.
  • Parfumeert - De herkenbare Herra parfum is een mix van de fijnste geuren, waardoor een mix van een frisse, moderne en luxe parfum ontstaat, een geur die aantrekkelijk is voor iedereen.

Ingrediënten zijn o.a. Italiaanse bergamot, loquat, rozen, witte jasmijn, mimosa, heliotroop, lelie, vanillie, tonkaboon, sandelhout en muskus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten