donderdag 11 september 2014

Natuurlijk lange wimpers


Mooie, lange wimpers zorgen direct voor een open blik en een aantrekkelijke oogopslag. Je ogen lijken groter en vermoeidheid is minder zichtbaar. Kortom: lange wimpers willen we allemaal. Maar hoe krijg je jouw wimpers in top conditie? Hier wat foefjes voor extra lange Bambi wimpers.


1. Schoonmaken
Haal je mascara er altijd goed af met een remover voordat je gaat slapen. Zo voorkom je dat je wimpers kunnen uitdrogen en dus gemakkelijk kunnen afbreken.

2. Verzorgen
Breng iedere avond wat amandelolie, olijfolie of Vaseline aan op je wimpers met een schoon mascaraborsteltje. Dit verbetert de conditie van je wimpers.

3. Serum
Helemaal van nu. Wil je professioneel te werk gaan, gebruik dan een wimperserum. Met een soort eyeliner trek je ‘s ochtends en ‘s avonds een lijntje om je wimperrand.  Dit serum bevat bestanddelen die je wimpers verzorgen en voller maken. Na zes weken zie je resultaat en groeien je wimpers wat.

4. De wimperkruller
De ouderwetse wimperkruller maakt een mooie krul in je wimpers en laat ze er daardoor langer uitzien. Krul je wimpers voorzichtig voordat je je mascara aanbrengt.

5. Wimper extensions
Een duurdere maar langdurige oplossing is het laten plaatsen van wimper extensions. Haartje voor haartje worden in de salon valse wimpertjes aan je eigen wimpers geplakt. Gemiddeld blijven ze twee maanden zitten, maar om je look mooi te houden kun je maandelijks je wimpers laten opvullen. De prijzen voor een eerste behandeling liggen vaak tussen de 75 en 90 euro, maar zijn bij een nabehandeling al een stuk lager (rond de 25-35 euro). Je wimpers worden prachtig en natuurlijk lang en je hebt er geen omkijken meer naar. Een dure mascara is dus niet meer nodig!
6. Valse wimpersNep-wimpers kun je plakken voor een feestje. Breng aan met een likje wimperlijm. Haal voorzichtig eraf, na gebruik. Valse wimpers kunnen wat onnatuurlijk er uitzien. Knip ze waar nodig bij met een nagelschaartje.

7. Houdbaarheid mascara
Vervang je mascara om de drie maanden, vanaf het moment dat je de mascara openmaakt. Bacteriën nestelen zich graag in je mascara en kunnen nare jeuk en irritatie veroorzaken.

8. Wimpers verven
Geen zin in mascara of ander onderhoud? Laat je wimpers dan verven bij de salon. Die laatste blonde zomerse uiteinden tellen dan eindelijk weer mee, waardoor je wimpers veel langer lijken. Ook voorkomt het dat je mascara vlekken krijgt in de regen of sportschool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten