maandag 24 november 2014

Dolle Dezza Dag


Zaterdag ben ik naar de laatste Dolle DeZZa Dag geweest. Hier kon je een rok samenstellen met, kleuren, stoffen en prints naar eigen smaak. Er waren 2 stands, een voor de moeder en een voor de dochter. Wat is er nou leuker als je als kleine meid van de zelfde rok als mama kan dragen. Ook voor de langere vrouw is dit een geweldige uitkomst omdat ze vaak tegen de lengte van de rok aan lopen die vaak te kort is. Ook is er vaak iets in de rok wat je net niet aan staat. Dat is dus nu geen probleem meer.

DeZZa heeft een webwinkel waar je 24 uur per dag terecht kunt ( DeZZa.nl ). Kom je toch liever even langs, dat kan op  donderdag (09.30 - 17.00 uur) en op vrijdag (09.30 - 11.30 uur) (hoofdweg 61, Eelde). Maandag t/m woensdag en op zaterdag zijn ze op afspraak geopend! Zeker de moeite waard om even te gaan kijken. De koffie staat altijd klaar!

DeZZa verkoopt niet alleen rokjes maar nog veel meer. Je kunt onder andere op de website vinden: laarzen, tassen, sjaals, sieraden, jasjes, armbanden enz. Een winkel waar je je kunt kleden van top tot teen. 


 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten