maandag 29 september 2014

Primark Groningen



De bekende modeketen Primark komt waarschijnlijk naar Groningen! Wil jij als eerste weten wanneer en waar de Primark winkel in Groningen gaat openen? Hou dan deze site goed in de gaten! 

Verschijnt de Primark binnenkort aan de Herestraat in Groningen? De geruchten gaan de ronde, maar niets is nog zeker! De Bijenkorf verdwijnt uit het straatbeeld van veel grote Nederlandse steden. Zo ook uit Groningen. Het is de vraag welke winkel daar voor terug moet komen, het pand kan immers niet leeg blijven staan. Veel mensen vinden het een goed idee om een Primark te stichten in het klassieke pand. De Primark is immers een knallend succes in veel andere Nederlandse stadscentra. De super goedkope kleding van deze Ierse multinational doet het natuurlijk hartstikke goed bij ons zuinige Nederlanders. De kans is groot dat er meer Primark winkels in Nederland gaan komen, en Groningen lijkt geen gekke keuze, omdat er in de rest van Noord-Nederland nog geen winkel te bekennen is. Je zou dus zeggen dat dit ruim rendabel moet zijn.


Voordeel bij Primark
Ook andere winkels profiteren van de populariteit van de Primark. Vrouwen komen van verre oorden gereisd met de trein of auto om te profiteren van de kleding koopjes bij deze budgetwinkel met klasse. Restaurants, cafés, maar zeker ook H&M geeft toe voordeel te ondervinden van een Primark store in de nabije omgeving. Gaan mensen een dagje shoppen, dan pikken ze de Primark mee, maar nemen ze ook een kijkje bij de vele andere kledingwinkels in een stad.

 


Wat maakt Primark nou zo populair?
Een groot deel van het succes is te verklaren door de crisis. De kleding is er spotgoedkoop, en dat komt goed uit, zeker in een tijd dat mensen weinig te besteden hebben.

 

Nieuwe adres van de Primark Groningen
Herestraat 57
9711 LC Groningen

1 opmerking: