zaterdag 4 oktober 2014

We positive armband



Vriendschap, geluk, liefde, gezondheid en de stimulans om beter te leven, dat is de boodschap die de originele armbandjes van het Italiaanse 'We Positive' uitdragen. One size fits all!

Afgelopen week heb ik deze super vrolijke armband opgestuurd gekregen. Alleen door de kleuren word je al vrolijk en al helemaal door de tekst die er op geschreven staat. De armbanden van We Positive hebben een speciale boodschap. Deze armband is niet alleen leuk om te hebben maar ook om te geven.

De kleurrijke accessoire zijn handgemaakte leren armbanden uit Italië. De armband wordt geleverd in een super leuke cadeauverpakking. De lengte van de armband is standaard maar deze kan je op maat knippen zodat de armband perfect om je pols past. Ze zijn hypoallergeen: de gesp is afgewerkt met oud zilver en is dus nikkelvrij. 

De teksten op de armband zijn: 'We Positive, Choose to live your life better, Feel good, Have a nice day, Be yourself,  Proud of you, Stay on top,Don't worry be happy, Live your life well, Take it easy, Stay positive and happy, Respect yourself, Be friendly, Never feel alone, After rain comes sun, Life isn't fair, but it's still good, If you smile at the life, life smiles back at you, Always choose life, Lucky star, Find somebody to love, Good luck'



























We Positive armband Pink Hibiscus
Prijs €24,90
http://www.laiacona.eu/

Ook hebben ze een luxere uitvoering met Swarovski steentjes.Ook zijn de armbanden te verkrijgen in kinder voormaat en vele andere kleuren.

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten