woensdag 12 november 2014

Amélie en Mélanie


Amélie en Mélanie is een geurlijn uit de Provence van het Franse parfumhuis Lothanique (opgericht in 1920).  Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Geleidelijk producten op basis van etherische oliën worden aangevuld door lavendel in zakken, zepen, toiletwater. En 1987, les petits-enfants de Joséphine, Domy et Denis Vogade reprennent la société familiale pour donner naissance à LOTHANTIQUE , un nom inspiré d'une oeuvre de Pagnol où il est question de cultiver une plante qui ne pousse que dans les livres... In 1987 hebben de kleinkinderen Josephine, Domy en Denis het familiebedrijf Lothantique overgenomen.
Lothantique propose des produits pour le corps formulés à partir d'éléments naturels, respectant la peau , et des senteurs pour la maison où les supports ont été choisis pour restituer le meilleur des fragrances.Lothantique biedt body producten samengesteld uit natuurlijke elementen, met respect voor de huid. Ook hebben ze geuren voor het huis waar de materialen met zorg worden gekozen om de beste geuren te produceren. Chaque produit est le fruit de deux ans de recherches intensives.Het product is het resultaat van twee jaar intensief onderzoek.



Zee-egel zeep J’entends la Mer
Deze decoratieve zee-egel zeep is verrijkt met shea boter en triple gemalen voor langdurig gebruik. Deze zeep bevat plantaardige oliën gebaseerd op Marseille zeep met natuurlijke glycerine die word geproduceerd in een ketel volgens eeuwenoude traditie.


Schelpen zeep J’entends la Mer

Deze decoratieve zee schelp is verrijkt met shea boter en triple gemalen voor langdurig gebruik. De frisse oceaan geur van de zee maakt de huid subtiel geparfumeerd.

Engelen zeep Rêve D’Anges
De delicate, sensuele geur van vanille, sinaasappel gecombineerd met een vleugje patchouli verijkt met shea boter extract maakt het romantische Rêve d’Anges tot een ware “engelendroom”.


Hartjes zeep Que de L’Amour
Que de l’Amour  heeft een romantische geur en heeft een frisse, delicate noot van witte muskus, aangevuld met ylang ylang, rozemarijn, perzik, roos, lelietjes van dalen en vanille. Dit mooie witte hart is versierd met dunne reepjes souligant lijnen waardoor het een romantische uitstraling en geur heeft.
 
Bloemetjes zeep Prinses Rags
Mooie zeep vormige bloem geborduurd, geparfumeerd met een heerlijke mix van wilde bloemen. Très doux, il génère une mousse fine et onctueuse et laisse la peau parfumé.Zeer zacht, het genereert een fijne, romige schuim en laat een heerlijk licht geparfumeerde geur achter op de huid.


Ik vind de zeepjes er erg mooi uitzien en zijn bijna zonde om te gebruiken. De geuren zijn erg sterk maar op je huid valt dat wel mee. De zepen drogen de huid niet uit en voelen erg romig aan. Zelf heb ik ze in een glazen kast liggen boven mijn parfum, waardoor er iedere dag een golf van heerlijke geur mijn kamer vult. De zeepjes zijn zeker aan te raden, lekker voor jezelf of leuk als cadeau met een van de andere heerlijke huis geuren uit de lijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten